Universum presenterar

Årets Student 2022

Årets studenter är korade! Håll utkik efter nästa års tävling, kanske har du vad som krävs för att kamma hem någon av priskategorierna?

Hur fungerar Årets Student?

Universum och några av Sveriges ledande företag letar årligen efter talangfulla studenter. I tävlingen Årets student får du chansen att visa vad du går för genom antingen en bra idé eller motivering. Gemensamt för samtliga kategorier är att företagens mål är att hitta studenter som har det där lilla extra.

Läs mer om hur tävlingen fungerar

Årets vinnare:

PostNord

Årets E-Handelsstudent 2022 – Suzan Ohanyan

ÅRETS STUDENT VINNARE. Suzan Ohanyan lyckades imponera på PostNords jury och plockade hem priset som Årets E-Handelsstudent 2022 under Universum Ranking Awards.

Microsoft

Årets Tech-tjej 2022 – Olivia Harlin

– Det betyder jättemycket, både för min framtida karriär men framförallt att jag med stöttning av Microsoft får möjlighet att fortsätta jobba med det jag brinner för – jämställdhet inom tech.

SkandiaMäklarna

Årets Mäklarstudent 2022 – Max Hjertqvist

ÅRETS STUDENT VINNARE. Max Hjertqvist lyckades imponera på SkandiaMäklarnas jury och plockade hem priset som Årets Mäklarstudent 2022 under Universum Ranking Awards.

19/05/2022 Läs mer
SEB

Årets Techtalang 2022 – Celine Helgesson Hallström

– Jag är otroligt glad för det här priset. I mina ögon är det en bekräftelse på att de olika erfarenheter jag har samlat på mig inte bara har varit givande för mig, utan också gör att jag kan skapa värde för andra. Nyfikenhet och motivation har ofta varit vägledande i mina val. Jag känner mig nu stärkt i att jag ska fortsätta lita på att det jag upplever som utvecklande också kommer att leda mig åt rätt håll.

19/05/2022 Läs mer