Årets Student 2022

Trafikverket

Årets Infrastrukturtalang

2021-12-13

 

COMPETITION NOTICE / DISCLAIMER

Ansök här!
Nominera en vän!

I år är det femte gången vi på Trafikverket delar ut priset som Årets Infrastrukturtalang. Vi är en spännande arbetsgivare med mer än 150 yrken där alla har en del i att forma framtidens infrastruktur och göra det avlånga landet mer tillgängligt.

Vad letar vi efter?

Vi söker dig som – precis som vi – har en vilja att skapa ett närmare Sverige. Du har framtiden i fokus och motiveras av tanken på att vara delaktig i en samhällsutveckling som kommer att påverka tillväxt och välfärd för kommande generationer.

Vi tror också att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra, inte är rädd för att ställa frågor – inte minst för att du vill underlätta livet för människor på ett pålitligt, engagerande och modigt sätt.
För att tävla vill vi ha svar på några frågor, och vi vill också att du bifogar ditt CV och personliga brev.

Om priset

Vi bjuder in våra finalister att vara med på Universum Awards där priset delas ut den 18 mars 2022 i Stockholm. Mot slutet av eventet utses Årets Infrastrukturtalang. Förutom ära och berömmelse erbjuder vi dig en ledarskaps- eller projektledarutbildning (beroende på vad som passar) på Trafikverksskolan, som vi hoppas ger inspiration och utvecklingsmöjligheter för dig. Utbildningen är online under 1-3 dagar och kan nyttjas när det bäst passar dig. Sista dag att ansöka är den 31 januari 2022.

Ansök här!
Nominera en vän!

Frågor eller funderingar? Mejla oss på aretsstudent@universumglobal.com

Trafikverket

Resor och transporter är en stor del av vår vardag. Trafikverket arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi tänka vidare och underlätta livet i hela Sverige. Ett närmare Sverige där alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. Läs mer: www.trafikverket.se

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

SkandiaMäklarna
Årets Mäklarstudent
Läs mer
Trafikverket
Årets Infrastrukturtalang
Läs mer
SEB
Tech Talent of the year
Läs mer