Student of the Year 2024

SkandiaMäklarna

Årets Mäklarstudent 2024

2023-11-14

COMPETITION NOTICE / DISCLAIMER

Ansök här!
Nominera en vän!

Vi ser att Årets Mäklarstudent gör sitt yttersta för mötet med människorna bakom varje affär och försäljning. Som Årets Mäklarstudent inser du att yrket kräver ett genuint engagemang och fingertoppskänsla. Du som vinner titeln är villig att jobba hårt för att nå uppsatta mål och värdesätter kvalité.

Så här går det till:

 

Ett fåtal utvalda finalister kommer att intervjuas av årets jury, antingen på SkandiaMäklarnas huvudkontor i Stockholm eller online i februari.

 

Urvalsprocessen är utformad så att kandidaterna och deras eventuella bolagstillhörighet anonymiserats, detta för att säkerställa att de behandlas utifrån individuell prestation och inget annat. SkandiaMäklarna har således ingen insyn i detta under processen och agerar endast som opartisk samarbetspartner till priset som en av fyra deltagare i juryn.

 

Vinnaren presenteras på Universum Awards i Stockholm i Juni 2024.

 

 

Vad kan du vinna?

 

 

Du vinner ett utbildningsstipendium till ett värde av 10 000 kr. Vinnaren väljer själv vilken vidareutbildning/kompetensutveckling inom branschområdet som hen vill spendera dessa på.

 

 

Sista datum att ansöka är den 1 April 2024.

 

 

Vi på SkandiaMäklarna ser fram emot din ansökan!

 

 

Missa inte att du också kan nominera en vän.

 

 

Lycka till!

Ansök här!
Nominera en vän!

Frågor eller funderingar? Mejla oss på aretsstudent@universumglobal.com

SkandiaMäklarna

SkandiaMäklarna är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 550 anställda på 110 kontor. Ledstjärnan är kvalitet med fokus på trygghet, ansvar och förmåga. Antal medarbetare: Cirka 550. Vägar in: Anmäl dig till vår speedrekrytering eller läs om lediga jobb på SkandiaMäklarnas webb eller Instagram. Du kan också ta kontakt med oss på informationsdagar ute på högskolorna och universiteten. Läs mer: skandiamaklarna.se  

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

SkandiaMäklarna
Årets Mäklarstudent- Ansökan är stängd
Läs mer
SkandiaMäklarna
Årets Mäklarstudent 2022 – Max Hjertqvist
Läs mer
Microsoft
Microsoft Årets Tech-tjej 2024 Marina Peltonen
Läs mer
SkandiaMäklarna
Årets Mäklarstudent 2024
Läs mer