Student of the year 2023

SEB

Årets Tech Talent of the Year: Shekhar Devm Upadhyay

2023-04-01

Vad betyder det här priset för dig?

– Mycket, jag är väldigt tacksam gentemot juryn, Universum och SEB. Det är en bekräftelse på mitt arbete och ger en stor självförtroendeboost. En del av priset är en praktik och ett mentorskap på SEB, det värdesätter jag allra högst.

Varför tror du att du vann – berätta mer om vägen hit!

– Uppgiften var att identifiera användbara indikatorer för att hjälpa SEB Greentech Venture Capital att hitta bra företag att investera i. Jag tror att juryn var snäll mot mig – min presentation var verkligen inte den visuellt bästa, men jag hade en välförankrad ansats och en tydlighet i min presentation, och kunde backa upp den med självförtroende. Tiden räckte inte för att bygga en fullskalig modell så jag fokuserade istället på utvalda funktioner.

Vad är nästa steg?

– Under sommaren påbörjar jag praktiken hos SEB. Jag kommer att få vara på flera olika avdelningar och verkligen få en helhetsöverblick av organisationen. Jag ser verkligen fram emot möjligheten att komma närmre nordens största techarbetsgivare!

SEB

Technology is our driving force in developing the future of banking. At SEB Tech, you’ll find the perfect balance. We’re fuelled by collaboration, insight, and friendship, and together we think further and invent tomorrow’s solutions along the way. We have shaped the bank for generations to come for over 165 years and we will continue with that now and for the future. Come and create the future with us! www.sebgroup.com/career

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

SEB
Tech Talent of the Year 2024 – Ansökan är stängd
Läs mer
SEB
Tech Talent of the Year 2023 – The applications have closed
Läs mer
SEB
Årets Techtalang 2022 – Celine Helgesson Hallström
Läs mer
PostNord
Årets E-handelsstudent: Maja Lundgren
Läs mer