Student of the Year 2024

SEB

SEB: Tech Talent of the year Andreas Helgesson

2024-05-29

Vad betyder det här priset för dig?

Det här priset utgör en fantastisk bekräftelse på min kompetens och hängivelse, och jag är säker på att det kommer bli en språngbräda till ytterligare framtida framgång.

Varför tror du att du vann – berätta mer om vägen hit!

Mina masterstudier inom AI, arbetslivserfarenhet av cybersäkerhet, och intresse för finans gav mig de perfekta förutsättningarna för att klara urvalsprocessen och case-tävlingen. I det senare var det definitivt min fallenhet för att tänka utanför ramarna, och en lagom dos humor, som imponerade på juryn och drog hem vinsten – även om konkurrensen var stenhård i detta sista skede.

Att presentera min lösning var inte heller lätt, då jag hade spenderat större delen av tiden på att skapa en någorlunda välfungerande prototyp, men jag fick ihop det till slut. Jag tror att mitt tydliga fokus på hur lösningen skapar värde för SEB:s verksamhet var nyckeln till framgång.

Vad är nästa steg?

Jag ser starkt fram emot min sommar på SEB – där jag bland annat kommer få arbeta på riktiga projekt inom cybersäkerhet samt få inblick i flera olika delar av SEB:s verksamhet. Därefter återgår jag till sista året på mitt masterprogam och vidare ut i arbetslivet – kanske tillbaka på SEB, men det återstår att se!

 

SEB

Technology is our driving force in developing the future of banking. At SEB Tech, you’ll find the perfect balance. We’re fuelled by collaboration, insight, and friendship, and together we think further and invent tomorrow’s solutions along the way. We have shaped the bank for generations to come for over 165 years and we will continue with that now and for the future. Come and create the future with us! www.sebgroup.com/career

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

SEB
Tech Talent of the Year 2024 – Ansökan är stängd
Läs mer
SEB
Årets Tech Talent of the Year: Shekhar Devm Upadhyay
Läs mer
SEB
Tech Talent of the Year 2023 – The applications have closed
Läs mer
SEB
Årets Techtalang 2022 – Celine Helgesson Hallström
Läs mer