Årets Student 2022

PostNord

Årets E-Handelsstudent 2022 – Suzan Ohanyan

2022-05-19

Foto: Universum

Vad betyder det här priset för dig?

– Det betyder otroligt mycket, jag brinner för e-handel och att har ett starkt driv att få utveckla mig inom det. Branschen har växt så snabbt och det finns många tomrum att fylla – att få möjlighet att göra just det känns väldigt stort.

Varför tror du att du vann – berätta mer om vägen hit!

– Jag pluggar ekonomi med inriktning finans på Handelshögskolan i Göteborg. Vid sidan av jobbar jag som lånehandläggare på bank och driver ett e-handelsföretag. Kombinationen ekonomitänk och egen erfarenhet av att driva e-handel gjorde att jag kunde presentera en finansiellt och miljömässigt hållbar idé som erbjöd en lösning på ett verkligt problem som finns på marknaden. Tävlingen passade mig perfekt – det kändes nästan som den var gjord för mig.

Vad är nästa steg?

– E-handel är framtiden, och jag vill definitivt fördjupa mig ännu mer i detta. Tanken är att jag tillsammans med PostNord ska vidareutveckla konceptet som jag presenterade i tävlingen, men hur och när det blir är fortfarande inte klart. Just nu landar jag bara efter några väldigt intensiva veckor och njuter av att jag tog hem det här priset.

Text: Therese Johansson

PostNord

Vi gör vardagen enklare. PostNord är ledande inom paket- och logistiktjänster till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till alla privatpersoner och företag i Sverige och Danmark oavsett var de bor och verkar. PostNord kopplar ihop företag, myndigheter och privatpersoner och möjliggör affärer, handel och kommunikation i Norden. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens e-handel, distribution, logistik och kommunikation i Norden. 2022 hade koncernen cirka 26 300 anställda och en omsättning på 40,2 miljarder SEK. Läs mer www.postnord.se

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

PostNord
Postnord: Årets E-handelsstudent Elias Bengtsson
Läs mer
PostNord
Årets E-Handelsstudent 2024 – Ansökan är stängd
Läs mer
PostNord
Årets E-handelsstudent: Maja Lundgren
Läs mer
SEB
Årets Techtalang 2022 – Celine Helgesson Hallström
Läs mer