Student of the year 2023

PostNord

Årets E-handelsstudent: Maja Lundgren

2023-04-01

Vad betyder det här priset för dig?

– Det betyder jättemycket, och är bra både för självförtroendet och framtiden. Jag har precis avslutat mina studier som pågått i fyra år, där jag läst två utbildningar på varandra och delvis parallellt. När jag ansökte var framtiden ganska oviss och jag visste inte om jag kunde förvänta mig en anställning direkt, så att få beskedet att jag vann var verkligen roligt!

Varför tror du att du vann – berätta mer om vägen hit!

– Jag tror att det var en kombination av mitt förslag och sättet jag presenterade på. Jag brinner för frågan som är väldigt kundcentrerad – och det tror jag att de kände.

Vad är nästa steg?

– Priset var en plats i ett utvecklingsteam på PostNord, där vi tillsammans ska driva ett projekt framåt. Vi har tagit ett första möte och får se vad som blir nästa steg. Vid sidan har jag precis tagit examen och arbetar 100 % som CRM-koordinator på ett inrednings- och möbelföretag. Det känns fantastiskt roligt att ha kommit ut på arbetsmarknaden, e-handel är så mycket större än b2c-sidan som är vad de flesta ser och tror att det är.

 

PostNord

Vi gör vardagen enklare. PostNord är ledande inom paket- och logistiktjänster till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till alla privatpersoner och företag i Sverige och Danmark oavsett var de bor och verkar. PostNord kopplar ihop företag, myndigheter och privatpersoner och möjliggör affärer, handel och kommunikation i Norden. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens e-handel, distribution, logistik och kommunikation i Norden. 2022 hade koncernen cirka 26 300 anställda och en omsättning på 40,2 miljarder SEK. Läs mer www.postnord.se

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

PostNord
Postnord: Årets E-handelsstudent Elias Bengtsson
Läs mer
PostNord
Årets E-Handelsstudent 2024 – Ansökan är stängd
Läs mer
PostNord
Årets E-Handelsstudent 2022 – Suzan Ohanyan
Läs mer
SEB
Tech Talent of the Year 2023 – The applications have closed
Läs mer