Student of the year 2023

PostNord

Årets E-handelsstudent: Maja Lundgren

2023-04-01

Vad betyder det här priset för dig?

– Det betyder jättemycket, och är bra både för självförtroendet och framtiden. Jag har precis avslutat mina studier som pågått i fyra år, där jag läst två utbildningar på varandra och delvis parallellt. När jag ansökte var framtiden ganska oviss och jag visste inte om jag kunde förvänta mig en anställning direkt, så att få beskedet att jag vann var verkligen roligt!

Varför tror du att du vann – berätta mer om vägen hit!

– Jag tror att det var en kombination av mitt förslag och sättet jag presenterade på. Jag brinner för frågan som är väldigt kundcentrerad – och det tror jag att de kände.

Vad är nästa steg?

– Priset var en plats i ett utvecklingsteam på PostNord, där vi tillsammans ska driva ett projekt framåt. Vi har tagit ett första möte och får se vad som blir nästa steg. Vid sidan har jag precis tagit examen och arbetar 100 % som CRM-koordinator på ett inrednings- och möbelföretag. Det känns fantastiskt roligt att ha kommit ut på arbetsmarknaden, e-handel är så mycket större än b2c-sidan som är vad de flesta ser och tror att det är.

 

PostNord

PostNord erbjuder kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi är stolta över förtroendet att få säkerställa postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. PostNord AB bildades genom samgåendet mellan PostDanmark A/S och Posten AB 2009.

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

PostNord
Årets E-Handelsstudent 2022 – Suzan Ohanyan
Läs mer
PostNord
Årets E-Handelsstudent 2023 – Ansökan är nu stängd
Läs mer
PostNord
Årets E-handelsstudent: Maja Lundgren
Läs mer
Microsoft
Årets tech-tjej 2023 – ANSÖKAN ÄR STÄNGD!
Läs mer