Student of the Year 2024

PostNord

Postnord: Årets E-handelsstudent Elias Bengtsson

2024-05-29

Vad betyder det här priset för dig?

Det är såklart riktigt stort! Definitivt en bra självförtroendeboost och värdefull bekräftelse på mina tankar och idéer kring både hållbarhet och e-handelns framtid.

Varför tror du att du vann – berätta mer om vägen hit!

Det som vägde tyngst tror jag handlade om att både min idé och pitch byggde på en något annorlunda inställning till hållbarhet och vad PostNord själva har för roll och ansvar i sammanhanget. Sen att idén i sig har bra potential att möta de efterfrågade kriterierna och dessutom är någorlunda “enkel” att implementera var nog ingen nackdel.

Vad är nästa steg?

Precis som tidigare år innebär vinsten en plats i ett utvecklingsprojekt med PostNord vilket ska bli riktigt spännande! Annars går jag fortfarande första året på min utbildning där jag för tillfället är ute på praktik som jag fått möjlighet att göra på en e-handelsbyrå här i Göteborg. När den om ett tag tar slut blir det tillbaka till skolan igen några veckor innan det är dags för sommarlov!

PostNord

Vi gör vardagen enklare. PostNord är ledande inom paket- och logistiktjänster till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till alla privatpersoner och företag i Sverige och Danmark oavsett var de bor och verkar. PostNord kopplar ihop företag, myndigheter och privatpersoner och möjliggör affärer, handel och kommunikation i Norden. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens e-handel, distribution, logistik och kommunikation i Norden. 2022 hade koncernen cirka 26 300 anställda och en omsättning på 40,2 miljarder SEK. Läs mer www.postnord.se

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

PostNord
Årets E-Handelsstudent 2024 – Ansökan är stängd
Läs mer
PostNord
Årets E-handelsstudent: Maja Lundgren
Läs mer
PostNord
Årets E-Handelsstudent 2022 – Suzan Ohanyan
Läs mer
SEB
Tech Talent of the Year 2024 – Ansökan är stängd
Läs mer