Årets Professionals

Möt talangerna som lyckades imponera på juryn och plockade hem titeln ”Årets professional 2019" under Talent Exellence Awards.

Om tävlingen
Årets Professional

Universum och några av Sveriges ledande företag letar årligen efter talangfulla professionals. Läs mer om ansökningsperioden för 2020.

Läs mer
Årets miljöinnovatör
Faizal Luttamaguzi

Vi går in med ett öppet sinne och ber alla som vill vara med i hållbarhetsrörelsen att höra av sig, för vi vill samarbeta!

Läs mer
Årets kvinnliga förebild
Saira Alladin

Det är som ett kvitto på att jag gjort ett bra jobb, och att mitt arbete med jämställdhet och mångfald är viktigt, och att det gör skillnad.

Läs mer
Årets IT-kvinna
Carolin Solskär

Det betyder otroligt mycket. Många gånger när man ser att någon har åstadkommit någonting så tänker man att det bara händer över en natt, men allting som är stort har ju tagit otroligt lång tid och kräver extremt mycket jobb.

Läs mer
Årets kvinnliga förebild
Emma Dahlin

Nästa steg är att vi kommer att arrangera Camp Vera igen, ett Camp Vera 2.0, och det här priset gör ju verkligen att jag vill vara med att utveckla den här helgen till något ännu bättre och visa att det finns kvinnliga förebilder för unga tjejer som pluggar teknik.

Läs mer
Årets Projektledare inom samhällsbyggnad
Malin Klintborg

Det är otroligt smickrande att bli uppmärksammad på det här sättet, en bekräftelse på att vårt arbetssätt och frågan vi jobbar med uppskattas.

Läs mer