Årets student

Möt talangerna som lyckades imponera på juryn och plockade hem någon av kategorierna i Årets student 2020 under Universum Ranking Awards.

Tanya Singh
Årets tech-tjej
Tanya Singh

Jag vann för att jag har ett kritiskt förhållningssätt till det mesta. Jag vill belysa orättvisor för att samhället ska bli så jämlikt och rättvist som möjligt, och det görs bäst genom att vara normkritisk.

Läs mer
Årets Samhällsutvecklare
Klara Berggren

Jag tror att Skanska och Sweco uppmärksammade mina två passioner. Den ena är hållbarhet och där har jag valt att lära mig hur man kan skapa hållbara lösningar i samhället.

Läs mer
Årets Digitala talang
Chahrazed Guez Guez

Vi har en bra idé som har potential att bli stor. Idén till en hemsida där olika bolag lägger upp hittegods föddes när min jacka med bilnycklar försvann på ett gym.

Läs mer
Årets Infrastrukturtalang
Eva Andersson

Jag studerar samhällsgeografi med hållbar utveckling som biämne och utmaningen passade mig. Jag tror på att klimatfrågan är den största utmaningen vi står inför.

Läs mer
Årets Mäklarstudent
Darya Fuad

Jag blev nyfiken på fastighetsbranschen och valde att avsluta mitt företag inom försäljning för att utbilda mig till fastighetsmäklare. Jag kartlade mina kontakter och fick möjlighet att erbjuda en fastighetsombildning till en mäklarbyrå.

Läs mer
Om tävlingen
Årets student

Universum och några av Sveriges ledande företag letar årligen efter talangfulla studenter. Läs mer om ansökningsperioden för 2021.

Läs mer