Hållbar utveckling på Billerud

På Billerud styrs vi av löftet om att skapa en bättre morgondag. Behovet av förpackningar växer snabbt varje år. De flesta av dagens förpackningar är gjorda av icke-förnybara material, så som plast, och bidrar till mer CO2-utsläpp än den globala flygindustrin. Och bara tio procent av dessa förpackningar återvinns effektivt, resten bränns, läggs på deponi, eller hamnar i naturen. Vi vill förändra detta genom att tillverka förpackningsmaterial av förnybara fiber från ansvarsfulla källor. Förpackningar som inte bara skyddar mat och produkter så att mindre blir till avfall, men som också kan återvinnas och användas igen. Hållbara förpackningslösningar kan inte längre bara vara ett alternativ, utan ett måste för alla varumärken som vill framtidssäkra sin verksamhet. För att utmana dagens konventionella förpackningslösningar behövs nytänkande och nyfikenhet för att driva utvecklingen mot framtidens förpackningsalternativ.

Den 26 januari bjuder Billerud in till ett webbinarium där vår Climate Impact Engineer Frida Jerrå berättar om pågående utvecklingsarbeten. På temat hållbar utveckling kommer du även få möjlighet att lyssna in på några av våra medarbetares utvecklingsresor.

 

26 januari 2023

Tid: 11:30-12.25

Registrera dig här

I samband med att du anmäler dig till Billeruds Webbinarium kommer Billerud få tillgång till dina personuppgifter (namn, e-mail adress och företag). Billerud AB är personuppgiftsansvarig. Dessa uppgifter sparas av Billerud för att kunna skicka kallelse, uppföljningsmail till dig. Billerud sparar uppgifter om dig tills du invänder mot behandlingen, dock längst 3 månader efter eventet. Billerud kommer inte dela dina personuppgifter till någon tredje part, förutom till Billeruds koncernbolag och/eller systemstödsleverantörer. Du kan invända mot Billeruds behandling och om du gör det raderar Billerud dina personuppgifter snarast möjligt. För övriga frågor som rör hur Billerud hanterar dina personuppgifter, dina rättigheter och/eller hur du går tillväga för att utöva någon av dina rättigheter är du givetvis välkomna att kontakta privacy@billerud.com. Du har också möjlighet att lämna klagomål gällande Billeruds behandling av dina personuppgifter genom att kontakta privacy@billerud.com och om du inte är nöjd med resultatet av ditt klagomål, kan du gå vidare med klagomålet till IMY.

Notera att Billerud inte ansvarar för din integritet eller innehållet på denna eller externa webbplatser.

Billerud

Billerud är en världsledande leverantör av förnybart förpackningsmaterial. Avsikten är att vara det innovativa valet inom förpackningsindustrin och att tillsammans med sina partners skapa smarta förpackningslösningar. Billerud är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Läs mer: https://www.billerud.com

Dela det här inlägget

Billerud Placeringar

Traineeguiden

Artiklar du kanske gillar:

Christopher Karlsson står i ett labb iklädd vit rock och skyddsglasögon.
Billerud
Min traineetid ledde mig till ett företag där hållbarhet genomsyrar allt
Läs mer
Kirsten Belin Trafikverket
Foto: Patrik Lindström
Trafikverket
”Att få arbeta med att driva saker framåt passar mig väldigt bra”
Läs mer
Resha Björk Trafikverket HK
Trafikverket
”Vi chefer samarbetar för att få medarbetarna att växa”
Läs mer
Lars Billström står i en gemenskapslokal med ett shuffleboard i förgrunden.
SecureLink
SecureLink blir Orange Cyberdefense
Läs mer