Möt arbetsgivarna som hedras för sitt talangtänk

Två gånger per år går Employer Branding Awards av stapeln. Universum samlar då Sveriges HR-elit för att dela ut utmärkelser till personalchefer, arbetsgivare och andra tongivande personer som inspirerat, engagerat och bidragit lite extra till sina arbetsplatser.

Till vinnarlistor

Vinnarlistor

Employer Branding Awards 2023:1

 • Billerud

  Årets hederspris

 • Caverion

  Årets EB Person

 • CGI

  Årets HR-Chef, Privat sektor

Se alla

Employer Branding Awards 2022:2

 • PostNord

  Årets VD

 • Trafikverket

  Årets Hederspris

 • SEB

  Årets employer branding-person

Se alla

Vinnare 2022

Årets EB-företag
Nominerade 2023
Ellos Group utvecklar både chefer och medarbetare

Det svenska e-handelsföretaget Ellos Group värnar sin historia och den interna kulturen när de tar sikte mot framtiden. Kulturen är starkt förankrad i företaget och bygger mycket på glädje och gemenskap.

Läs mer
Årets EB-företag
Nominerade 2023
Matglädje och möjligheter på Hemköp och Tempo

Passion för mat och människor genomsyrar Hemköp och Tempo. Det liksom tron på på vikten av att ha roligt på jobbet och att alla medarbetare kan utvecklas. I år är de nominerade till Årets employer branding-företag.

Läs mer
Årets EB-person - Anna-Karin Lindeberg
Nominerade 2023
Accountor lyfter fram sina medarbetare

Accountor – den ledande aktören på outsourcing av redovisning, lönehantering och HR-tjänster – är noga med att stötta och erbjuda utbildning och utveckling åt både ledare och konsulter. Företaget följer kontinuerligt upp hur medarbetarna mår.

Läs mer
Årets EB-person - Sofia Johansson
Nominerade 2023
Samarbete driver kundägda Folksam framåt

Folksam försäkrar flest hem i Sverige och har som mål att vara det mest hållbara företaget i försäkringsbranschen. Medarbetarna på det kundägda försäkringsbolaget samarbetar för att stärka stoltheten och attrahera nya talanger.

Läs mer
Årets hederspris - företag
Nominerade 2023
”Många får vänner för livet på Accenture”

Accenture är nominerade till Årets hederspris för sitt framgångsrika arbete med employer branding. Utmanande, intressanta uppdrag är en nyckelfaktor och möjlighet till karriärer som många gånger tar internationella vägar.

Läs mer
Årets HR-direktör - Eva Martinsson
Nominerade 2023
Innovation och tillit driver CTEK framåt

CTEK är ett ledande globalt företag som utvecklar laddlösningar till fordonsbranschen. Samhörighet, interna samarbeten och ett stort förtroende för medarbetarna är motorn som driver innovation.

Läs mer
Årets Nykomling
Nominerade 2023
Den familjära stämningen präglar Securitas

Securitas anställda berättar genom medarbetarporträtt och filmer om vad olika yrkesroller innebär – något som lockar fler att söka sig till koncernen som är branschledande inom säkerhetslösningar i Sverige.

Läs mer
Årets VD - Andreas Moritz
Vinnare Employer Branding Awards 2022
Vinnarkrans till SkandiaMäklarna

Är man inte under ständig utveckling är man per definition under avveckling, menar Andreas Moritz. Att inom employer branding jobba mot helheten med rätt frågor, rätt fokus och rätt människor har förärat SkandiaMäklarna en främsta pallplats.

Läs mer

Employer Branding Awards nominering

Känner du en individ eller tycker att en arbetsgivare har arbetat extra hårt med Employer Branding på senaste tiden? Vi vill jättegärna höra vem/vilka!

Nominera någon!