Möt arbetsgivarna som hedras för sitt talangtänk

Två gånger per år går Employer Branding Awards av stapeln. Universum samlar då Sveriges HR-elit för att dela ut utmärkelser till personalchefer, arbetsgivare och andra tongivande personer som inspirerat, engagerat och bidragit lite extra till sina arbetsplatser.

Till vinnarlistor

Vinnarlistor

Employer Branding Awards 2023

 • Billerud

  Årets hederspris

 • Caverion

  Årets VD

 • CGI

  Årets HR-Chef (Privat)

Se alla

Employer Branding Awards 2022:2

 • PostNord

  Årets VD

 • Trafikverket

  Årets Hederspris

 • SEB

  Årets employer branding-person

Se alla

Vinnare 2023

Årets EB Person
Nominerade 2024
PostNord stärker sin position genom medarbetarna

Medarbetare som berättar om sin vardag och erfarenheter skapar en intern stolthet som strålar utåt. Berättelserna attraherar nya talanger. Petra Almert är en av dem som står bakom uppdraget att stärka arbetsgivarvarumärket på PostNord i Sverige.

Läs mer
Årets employer branding-företag
Nominerade 2024
Världsledande bolaget håller fast vid sina rötter – och växer globalt

Få svenska storbolag har haft en så stark utveckling som NIBE de senaste åren. Med produkter som starkt efterfrågas över hela världen ska man nu gå från 40 till 80 miljarder i omsättning på fyra år. Värmepumpstillverkaren NIBE är idag en global koncern med stor framtidsoptimism och hjärtat finns kvar i småländska Markaryd.

Läs mer
Årets VD
Nominerade 2024
Förändring en boost för Svensk Fastighetsförmedling

Att ha modet att förändra och att göra det tillsammans. Det är två viktiga nycklar för att möta framtiden i en föränderlig verklighet. Det menar Liza Nyberg på Svensk Fastighetsförmedling, nominerad till Årets vd.

Läs mer
Årets employer branding-företag
Nominerade 2024
Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad

Arbetet med att på olika sätt nå ut till befintliga och nya medarbetare har gett resultat för Stockholms stad. Utbildningsförvaltningen med 140 grundskolor och 28 gymnasieskolor ser ett söktryck på sina lärar- och skolledartjänster.

Läs mer
Årets HR-Chef (Privat)
Nominerade 2024
CGI bygger på långsiktig lönsamhet

CGI är en stabil arbetsgivare med stora muskler som har ett globalt och samtidigt ett lokalt fokus. It-och affärstjänsteföretaget, som till stor del ägs av sina 91 000 anställda världen över, fortsätter att växa.

Läs mer
Årets VD
Nominerade 2024
Ellevio präglas av den stora energiomställningen

Ellevios fleråriga satsning på ett starkt arbetsgivarvarumärke har gett resultat. Elnätsföretaget syns och hörs i samhällsdebatten, det interna engagemanget har stärkts och andelen kvinnor har ökat. Nu behöver de anställa fler medarbetare.

Läs mer
Årets employer branding-person
Nominerade 2024
Mångfald en konkurrensfördel på Husqvarna Group

För att fortsätta sin förändringsresa där innovation och hållbarhet står i fokus, behöver Husqvarna Group attrahera medarbetare med varierande bakgrund. Nu deltar företaget i olika initiativ för att locka fler kvinnor.

Läs mer
Nominerade 2024
Tre fortsätter att utmana och vara en schysst buddy

På Tre trivs den som är nyfiken, vill lära nytt och vara en bra kompis. Det menar Maria van den Tempel, Head of Recruitment, i år nominerad till Årets employer branding-person.

Läs mer

Employer Branding Awards nominering

Känner du en individ eller tycker att en arbetsgivare har arbetat extra hårt med Employer Branding på senaste tiden? Vi vill jättegärna höra vem/vilka!

Nominera någon!