6 poddar som boostar dig i vårsolen

06/05/2021 7:03am

Tanka på med energi och ny kunskap! Här delar vi med oss av ett gäng olika poddar som kommer lära dig nya saker, få dig att må bättre och göra dig mer framgångsrik.

Podcast: Ledarredaktionen

Få stenkoll på politiken
Det är inte alltid enkelt att hänga med i politikens värld. Vad ska man tycka, vem tycker så och varför? Här har du därför en podd där Svenska Dagbladets ledarredaktion ger dig sin analys av dagens viktigaste nyheter, det senaste politiska skvallret och siffrorna du borde ha koll på.

Podcast: Framgångspodden

Inspireras av andra
Bli mer framgångsrik genom att inspireras av andra. Framgångs-podden är Nordens största intervjupodd som träffar olika framgångsrika personer, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Du får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till i dag. Det bjuds på värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier.

Podcast: Somna med Henrik

Sov bättre
Ingen har väl undkommit hur viktigt det är med sömn. Därför har du här en podcast som du egentligen inte behöver lyssna på. Kom ner i varv medan Henrik Ståhl pratar tills du somnar.

Podcast: Språket

Bli ett språkgeni
Oavsett om du jobbar med språk eller inte kommer du garanterat ha användning av den här podden. Den håller dig nämligen uppdaterad på allt som har med språk att göra. Från hur du ska använda skiljetecken till hur du bäst lär dig ett helt nytt språk. Hur språk används och förändras. Du som lyssnare kan också ställa dina frågor om språk.

Podcast: Karriärpodden

Klättra i karriären
Klättra i karriären med lärdomar från proffsen. I Karriärpodden intervjuar Eva Ekedahl Sveriges mest framgångsrika kvinnliga ledare och förebilder. Hennes intervjuer går på djupet och handlar om vad som ligger bakom gästernas framgång och hur deras karriärresor har sett ut. Gästerna delar med sig av lärdomar och ger sina bästa karriärtips.

Dela det här inlägget