Nordens mest attraktiva arbetsgivare

13/09/2021 9:07am

För 11:e året i rad presenterar vi listan över Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Undersökningen visar vad ekonomi-, teknik-, och data/IT-studenter runt om i Norden har för karriär- och arbetslivsförväntningar.

Universums nordiska studentundersökningar avslöjar vad 62 385 ekonomi-, teknik- och data/IT-studenter runt om i Norden har för karriär- och arbetslivsförväntningar. Undersökningen visar att studenterna är väl insatta i, och har en klar uppfattning om vad olika arbetsgivare kan erbjuda dem. När de väljer arbetsgivare fokuserar de främst på sig själva och försöker hitta en bra utgångspunkt för sin framtida karriär.

Vår lönebarometer nedan visar vad teknik-, ekonomi- och data/IT-studenter i Norden förväntar sig i månadslön efter examen:

Distansarbete

I undersökningen fick studenterna svara på frågan "Är du intresserad av att jobba på distans?" Det visade sig att de finska studenterna har störst intresse av distansarbete:

Hållbarhet

Studenterna har också svarat på frågan "Skulle du utesluta en arbetsgivare som inte visar något engagemang för hållbarhet?" Så här svarade de:

Dela det här inlägget