Data/IT

Accigo

”Accigo ger människor och företag digitala superkrafter”

2021-12-08

Estimerad lästid ca 2 min

Lisa och Mattias på Accigo står bredvid varandra. I bakgrunden skymtas kollegor och i taket hänger färgglada ballonger.

Foto: Felicia Yllenius

Det är dina ambitioner som formar karriären hos Accigo.

Accigo är ett nordiskt techbolag som hjälper företag med digital affärs- och verksamhetsutveckling. Lisa Lindvall och Mattias Storgren är två av dem som jobbar på konsultbolagets kontor i Stockholm. Lisa, som började 2016, har utvecklat ett helt nytt erbjudande med Microsoft 365 som möjliggörare.
– Det bygger på att kunderna och deras medarbetare tar till sig ny teknik och ser möjligheterna med det genom ett förändrat arbetssätt. I dag är vi ett stort team som jobbar med det här tillsammans, säger hon och fortsätter:
– Vi har en fantastisk kultur där vi verkligen stöttar men också utmanar varandra så att vi hela tiden utvecklas.

Lisa Lindvall

Titel: Leading Consultant och partner.

Utbildning: Civilingenjör inriktning system i teknik och samhälle. Uppsala universitet, examen 2016.

Drömprojekt: ”När vi hjälper våra kunder i ett partnerskap under lång tid och ökar kundens värde genom olika digitaliseringslösningar och arbetssätt.”

Mattias Storgren

Titel: Business Team Lead och partner.

Utbildning: Civilingenjör inom industriell ekonomi med inriktning på it och management. Lunds tekniska högskola, examen 2007.

Drömprojekt: ”Att hjälpa ett företag med stora digitala ambitioner hela vägen till att vara en del av deras ständiga vidareutveckling.”

Mattias som började på Accigo 2011 är bevandrad i den senaste Microsoft-tekniken och hjälper kunderna att maximera nyttan av sina affärssystem.
– Jag jobbar med sälj, rådgivning och strategiska frågor i leveransen och brinner för att hjälpa kunden att skapa värde på helheten och få dem att öppna dörrar som de inte ens visste fanns. För att vara ett techbolag är vi väldigt intresserade av våra kunders utmaningar i vardagen och möjligheter framåt, säger han.

Accigo är en platt organisation som främjar det kollektiva ledarskapet där alla är med och påverkar. Företaget är medarbetarägt och Lisa är den yngsta partnern.
– Vi har inga chefer utan ansvaret ligger hos alla individer. Däremot finns olika stödstrukturer, ett exempel är att vi alla har en coach som vi jobbar tajt med, säger hon.

Accigos förhållningssätt är att ge stöd och l.ta medarbetarna ta ansvar.
– Dina ambitioner ger dig möjligheten att utvecklas och driva de projekt som du känner passion för. Både Lisa och jag är exempel på att du kan uppfylla dina drömmar på Accigo, säger Mattias.

– Accigo är ett växthus för människor där det finns mycket möjligheter och det gör att många stannar här under lång tid. Det är en härlig och inkluderande kultur som bidrar till att vi har kul på jobbet, säger Lisa.

Text: Tina Lindström Carlsson

Accigo

För många handlar digitalisering mest om teknik. För oss är det mycket mer än så. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi tjänster, produkter och affärer. Vi får medarbetare och verksamheter att växa, våga sikta högre och öppna nya dörrar som ingen visste fanns. Accigo är ett nordiskt techbolag utan chefer som hjälper företag med digital affärs- och verksamhetsutveckling med hjälp av Microsofts teknologiplattform samt med skräddarsydda webblösningar.

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

Bonnier News
”Alla som jobbar på Bonnier News värnar det fria ordet”
Läs mer
Rebecca Kullenius står i ett rum med guldfärgade lampor i bakgrunden.
Tietoevry
”Det är en dynamisk arbetsplats där inget är hugget i sten”
Läs mer
PostNord
”Våra tjänster underlättar vardagen för många människor”
Läs mer
Tele2
”Alla kan relatera till våra produkter och tjänster”
Läs mer

Din karriär:

Din Karriär
”Kvaliteten på våra relationer avgör kvaliteten på vårt liv”

Erik Fernholm, grundaren av 29K: Jag insåg ganska snart att psykisk hälsa och inre utveckling kan vara en av vår tids viktigaste utmaningar.

Läs mer
Din Karriär
Dags att se över dina referenser?

Många har blivit permitterade eller arbetslösa nu i krisen, då kan det vara bra att se över sina referenser.

Läs mer
Din Karriär
Vad gör ett företag framgångsrikt?

Finns det någon formel som förklarar vad som gör ett företag framgångsrikt? Vi listar faktorer som tycks vara nyckeln till succé.

Läs mer
Om undersökningen
Om undersökningen

Vill du veta mer om hur vi samlar in data för vår undersökning? Klicka här.

Läs mer