Data/IT

Accigo

”Accigo ger människor och företag digitala superkrafter”

2021-12-08

Estimerad lästid ca 2 min

Lisa och Mattias på Accigo står bredvid varandra. I bakgrunden skymtas kollegor och i taket hänger färgglada ballonger.

Foto: Felicia Yllenius

Det är dina ambitioner som formar karriären hos Accigo.

Accigo är ett nordiskt techbolag som hjälper företag med digital affärs- och verksamhetsutveckling. Lisa Lindvall och Mattias Storgren är två av dem som jobbar på konsultbolagets kontor i Stockholm. Lisa, som började 2016, har utvecklat ett helt nytt erbjudande med Microsoft 365 som möjliggörare.
– Det bygger på att kunderna och deras medarbetare tar till sig ny teknik och ser möjligheterna med det genom ett förändrat arbetssätt. I dag är vi ett stort team som jobbar med det här tillsammans, säger hon och fortsätter:
– Vi har en fantastisk kultur där vi verkligen stöttar men också utmanar varandra så att vi hela tiden utvecklas.

Lisa Lindvall

Titel: Leading Consultant och partner.

Utbildning: Civilingenjör inriktning system i teknik och samhälle. Uppsala universitet, examen 2016.

Drömprojekt: ”När vi hjälper våra kunder i ett partnerskap under lång tid och ökar kundens värde genom olika digitaliseringslösningar och arbetssätt.”

Mattias Storgren

Titel: Business Team Lead och partner.

Utbildning: Civilingenjör inom industriell ekonomi med inriktning på it och management. Lunds tekniska högskola, examen 2007.

Drömprojekt: ”Att hjälpa ett företag med stora digitala ambitioner hela vägen till att vara en del av deras ständiga vidareutveckling.”

Mattias som började på Accigo 2011 är bevandrad i den senaste Microsoft-tekniken och hjälper kunderna att maximera nyttan av sina affärssystem.
– Jag jobbar med sälj, rådgivning och strategiska frågor i leveransen och brinner för att hjälpa kunden att skapa värde på helheten och få dem att öppna dörrar som de inte ens visste fanns. För att vara ett techbolag är vi väldigt intresserade av våra kunders utmaningar i vardagen och möjligheter framåt, säger han.

Accigo är en platt organisation som främjar det kollektiva ledarskapet där alla är med och påverkar. Företaget är medarbetarägt och Lisa är den yngsta partnern.
– Vi har inga chefer utan ansvaret ligger hos alla individer. Däremot finns olika stödstrukturer, ett exempel är att vi alla har en coach som vi jobbar tajt med, säger hon.

Accigos förhållningssätt är att ge stöd och l.ta medarbetarna ta ansvar.
– Dina ambitioner ger dig möjligheten att utvecklas och driva de projekt som du känner passion för. Både Lisa och jag är exempel på att du kan uppfylla dina drömmar på Accigo, säger Mattias.

– Accigo är ett växthus för människor där det finns mycket möjligheter och det gör att många stannar här under lång tid. Det är en härlig och inkluderande kultur som bidrar till att vi har kul på jobbet, säger Lisa.

Text: Tina Lindström Carlsson

Accigo

För många handlar digitalisering mest om teknik. För oss är det mycket mer än så. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi tjänster, produkter och affärer. Vi får medarbetare och verksamheter att växa, våga sikta högre och öppna nya dörrar som ingen visste fanns. Accigo är ett nordiskt techbolag utan chefer som hjälper företag med digital affärs- och verksamhetsutveckling med hjälp av Microsofts teknologiplattform samt med skräddarsydda webblösningar.

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

Sogeti
”Är man målinriktad och engagerad är möjligheterna oändliga”
Läs mer
Ashima sitter på en mjuk bänk på HPE:s kontor och tittar in i kameran.
Hewlett Packard Enterprise
“Jag är stolt över att HPE är ett humant företag”
Läs mer
Tele2
”Tele2 är inte rädda att ge medarbetare chansen”
Läs mer
Bonnier News
”Alla som jobbar på Bonnier News värnar det fria ordet”
Läs mer

Din karriär:

Din Karriär
Därför ska du slösurfa på jobbet

Det behöver inte vara dåligt för arbetsmoralen eller resultatet att slösurfa på jobbet. Tvärtom kan det sätta fart på kreativiteten.

Läs mer
Din Karriär
”Många längtar efter att göra något bra tillsammans”

Skjutsgruppen är samåkningsrörelsen som är snäll mot både människor och miljön. Sedan starten har den lett till många möten – vissa har till och med blivit kära eller fått ett nytt jobb under resorna. Grundaren Mattias Jägerskog, som fått ett miljöpris för sitt initiativ, tror att det ligger i människans natur att vilja dela.

Läs mer
Din Karriär
Jobbkompassen – så tacklar du hinder i karriären

Vägen till framgång är sällan spikrak och oftast måste vi ta oss förbi både ett och två hinder för att nå dit vi vill. Men hur ska du göra när du väl har kört fast? Vi har samlat de vanligaste karriärproblemen – och tipsen på hur du löser dem.

Läs mer
Om undersökningen
Om undersökningen

Vill du veta mer om hur vi samlar in data för vår undersökning? Klicka här.

Läs mer