Högskoleingejör

Coor

”Ditt driv och dina idéer är det viktigaste hos oss”

2021-06-10

Lästid ca 2min

Foto: Felicia Yllenius

Beatrice Hübinette har arbetat i fem år på Coor i flera olika roller. Jobbet på det nordiska servicebolaget började med rollen som Head of Innovation and UX i ett av Coors större kundkontrakt.
– I den rollen fick jag utveckla bolagets tjänster, vilket var bland det roligaste jag har gjort. Det är så motiverande att få skapa, utveckla och utmana gamla sanningar.

Beatrice har också jobbat som ledningsstöd för Coors verksamhet i Polen och Ungern samt suttit med i olika ledningsgrupper sedan dag ett.
– Jag har alltid greppat de möjligheter som kommit min väg. Så är det på Coor, det dyker upp spännande saker och då gäller det bara att visa varför just du vill ha den chansen. Det här företaget är fullt av intraprenörer och tillsammans hjälps vi åt att se och utveckla spännande idéer.

Beatrice Hübinette

Titel: Kontraktschef.

Utbildning: Civilingenjörsexamen i industriell ekonomi, KTH, 2014.

Vem i hela världen skulle du vilja ha som kollega? ”Kamala Harris! Hon är en av världens mäktigaste personer samtidigt som hon är kvinna och afroamerikan. Hennes framgång skulle jag vilja höra mer om!”

Berätta mer om Coor. Hur skulle du beskriva din arbetsgivare?

– Vi får Sverige att funka! Det är inte alla som känner till oss och hur stora vi är, men faktum är att vi är en stor del av maskineriet som gör att samhället fungerar. Vi städar och servar på bland annat flygplatser, industrier och sjukhus. Att man får bidra till något större skapar en fin kultur och härlig känsla i teamen.

I dag axlar du rollen som kontraktschef och är chef över cirka 130 personer. Vad är det roligaste med din roll?

– I min roll har jag väldigt mycket ansvar, vilket är väldigt kul! Jag ser det som min uppgift att utmana organisationen att tänka nytt, och att alltid hänga på det senaste inom digitalisering. Det ger mig en väldigt skön känsla när en affär eller ett uppdrag flyter på bra.

”Det här företaget är fullt av intraprenörer och tillsammans hjälps vi åt att se och utveckla spännande idéer.”

När du ska skryta om ditt jobb för en vän, vad säger du då?

– Då tar jag upp jämställdheten, mångfalden och flexibiliteten hos oss. Vi har ungefär hälften kvinnor och män i ledande positioner, och vår koncernchef och vd är kvinna. På Coor har jag stort eget ansvar och stor frihet att planera och lägga upp mitt eget arbete. Det går att kombinera en karriär på Coor med ett rikt privatliv och att ha en familj. Det tycker jag är attraktivt och säger allt om att ditt driv och dina idéer är det viktigaste på Coor!

Text: Camilla Rindås

Coor

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

Niklas Sjögren är på väg att stiga in på BillerudKorsnäs kontor.
Billerud
”Det handlar om att leda, inspirera och motivera”
Läs mer
Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö
”Man kan säga att jag jobbar med taktiksnacket inför matchen”
Läs mer
JM
”Det känns häftigt att få vara en del av våra framtida projekt”
Läs mer
Pontus Myhrberg ler mot kameran.
Rejlers
”Rejlers ligger i teknisk framkant och har spännande uppdrag”
Läs mer

Din karriär:

Din karriär
Bli framtidens digitala ledare!

Digitaliseringen har lett till nya beteenden och behov hos människor. Vi reder ut vad det innebär att vara en ledare i dagens digitala värld.

Läs mer
Din karriär
Från praktikant till Data Scientist på iZettle

Många är de tech-startups som drömmer om att revolutionera användarnas vardag och utgöra starten för en ny era i vårt köpbeteende. iZettle är en av aktörerna som lyckats.

Läs mer
Din karriär
Så landar du jobbet via sociala medier

Sociala medier är numer regel än undantag i jakten på drömjobbet. Charlotta Nordström, digital expert på Proffice, tipsar om hur du använder de digitala kanalerna för att landa nästa jobb.

Läs mer
Om undersökningen
Om vår undersökning

Vill du veta mer om hur vi samlar in data för vår undersökning? Klicka här.

Läs mer