Högskoleingejör

Coor

”Ditt driv och dina idéer är det viktigaste hos oss”

2021-06-10

Lästid ca 2min

Foto: Felicia Yllenius

Beatrice Hübinette har arbetat i fem år på Coor i flera olika roller. Jobbet på det nordiska servicebolaget började med rollen som Head of Innovation and UX i ett av Coors större kundkontrakt.
– I den rollen fick jag utveckla bolagets tjänster, vilket var bland det roligaste jag har gjort. Det är så motiverande att få skapa, utveckla och utmana gamla sanningar.

Beatrice har också jobbat som ledningsstöd för Coors verksamhet i Polen och Ungern samt suttit med i olika ledningsgrupper sedan dag ett.
– Jag har alltid greppat de möjligheter som kommit min väg. Så är det på Coor, det dyker upp spännande saker och då gäller det bara att visa varför just du vill ha den chansen. Det här företaget är fullt av intraprenörer och tillsammans hjälps vi åt att se och utveckla spännande idéer.

Beatrice Hübinette

Titel: Kontraktschef.

Utbildning: Civilingenjörsexamen i industriell ekonomi, KTH, 2014.

Vem i hela världen skulle du vilja ha som kollega? ”Kamala Harris! Hon är en av världens mäktigaste personer samtidigt som hon är kvinna och afroamerikan. Hennes framgång skulle jag vilja höra mer om!”

Berätta mer om Coor. Hur skulle du beskriva din arbetsgivare?

– Vi får Sverige att funka! Det är inte alla som känner till oss och hur stora vi är, men faktum är att vi är en stor del av maskineriet som gör att samhället fungerar. Vi städar och servar på bland annat flygplatser, industrier och sjukhus. Att man får bidra till något större skapar en fin kultur och härlig känsla i teamen.

I dag axlar du rollen som kontraktschef och är chef över cirka 130 personer. Vad är det roligaste med din roll?

– I min roll har jag väldigt mycket ansvar, vilket är väldigt kul! Jag ser det som min uppgift att utmana organisationen att tänka nytt, och att alltid hänga på det senaste inom digitalisering. Det ger mig en väldigt skön känsla när en affär eller ett uppdrag flyter på bra.

”Det här företaget är fullt av intraprenörer och tillsammans hjälps vi åt att se och utveckla spännande idéer.”

När du ska skryta om ditt jobb för en vän, vad säger du då?

– Då tar jag upp jämställdheten, mångfalden och flexibiliteten hos oss. Vi har ungefär hälften kvinnor och män i ledande positioner, och vår koncernchef och vd är kvinna. På Coor har jag stort eget ansvar och stor frihet att planera och lägga upp mitt eget arbete. Det går att kombinera en karriär på Coor med ett rikt privatliv och att ha en familj. Det tycker jag är attraktivt och säger allt om att ditt driv och dina idéer är det viktigaste på Coor!

Text: Camilla Rindås

Coor

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

Fredrik Holmlund på Trafikverket står utomhus på en bro och håller i räcket. Han ler mot kamera. Bakom honom syns en grön buss från Skånetrafiken.
Trafikverket
”Vi gör hållbara lösningar som ska fungera för alla”
Läs mer
Billerud
”Vi utvecklar olika typer av förnyelsebara förpackningar”
Läs mer
Pontus Myhrberg ler mot kameran.
Rejlers
”Rejlers ligger i teknisk framkant och har spännande uppdrag”
Läs mer
Civilingenjören och soldaten Agnes Tyrén står lutad mot en vägg som föreställer någon slags ritning. Hon tittar in i kameran. I förgrunden syns en gulorange taklampa.
JM
”Allt som sker innan man börjar bygga är otroligt intressant”
Läs mer

Din karriär:

Din karriär
Förväntad lön hos nyexade studenter 2021

Studenternas löneförväntan förblev relativt konsekvent 2020 jämfört med 2019. I år ser vi en ökning.

Läs mer
Din karriär
Så här känner du igen en bra arbetsplats

Under vår livstid spenderar vi i genomsnitt 99 117 timmar på jobbet. Av den anledningen förtjänar du att vara på en arbetsplats där du trivs och mår bra. Men hur vet du att en arbetsplats är bra innan du börjat jobba där? Ledarskapscoachen Clara Löfvenhamn vet hur du redan under första arbetsintervjun kan ta reda på det.

Läs mer
Din karriär
Från praktikant till Data Scientist på iZettle

Många är de tech-startups som drömmer om att revolutionera användarnas vardag och utgöra starten för en ny era i vårt köpbeteende. iZettle är en av aktörerna som lyckats.

Läs mer
Om undersökningen
Om vår undersökning

Vill du veta mer om hur vi samlar in data för vår undersökning? Klicka här.

Läs mer