Högskoleingejör

Coor

”Ditt driv och dina idéer är det viktigaste hos oss”

2021-06-10

Lästid ca 2min

Foto: Felicia Yllenius

Beatrice Hübinette har arbetat i fem år på Coor i flera olika roller. Jobbet på det nordiska servicebolaget började med rollen som Head of Innovation and UX i ett av Coors större kundkontrakt.
– I den rollen fick jag utveckla bolagets tjänster, vilket var bland det roligaste jag har gjort. Det är så motiverande att få skapa, utveckla och utmana gamla sanningar.

Beatrice har också jobbat som ledningsstöd för Coors verksamhet i Polen och Ungern samt suttit med i olika ledningsgrupper sedan dag ett.
– Jag har alltid greppat de möjligheter som kommit min väg. Så är det på Coor, det dyker upp spännande saker och då gäller det bara att visa varför just du vill ha den chansen. Det här företaget är fullt av intraprenörer och tillsammans hjälps vi åt att se och utveckla spännande idéer.

Beatrice Hübinette

Titel: Kontraktschef.

Utbildning: Civilingenjörsexamen i industriell ekonomi, KTH, 2014.

Vem i hela världen skulle du vilja ha som kollega? ”Kamala Harris! Hon är en av världens mäktigaste personer samtidigt som hon är kvinna och afroamerikan. Hennes framgång skulle jag vilja höra mer om!”

Berätta mer om Coor. Hur skulle du beskriva din arbetsgivare?

– Vi får Sverige att funka! Det är inte alla som känner till oss och hur stora vi är, men faktum är att vi är en stor del av maskineriet som gör att samhället fungerar. Vi städar och servar på bland annat flygplatser, industrier och sjukhus. Att man får bidra till något större skapar en fin kultur och härlig känsla i teamen.

I dag axlar du rollen som kontraktschef och är chef över cirka 130 personer. Vad är det roligaste med din roll?

– I min roll har jag väldigt mycket ansvar, vilket är väldigt kul! Jag ser det som min uppgift att utmana organisationen att tänka nytt, och att alltid hänga på det senaste inom digitalisering. Det ger mig en väldigt skön känsla när en affär eller ett uppdrag flyter på bra.

”Det här företaget är fullt av intraprenörer och tillsammans hjälps vi åt att se och utveckla spännande idéer.”

När du ska skryta om ditt jobb för en vän, vad säger du då?

– Då tar jag upp jämställdheten, mångfalden och flexibiliteten hos oss. Vi har ungefär hälften kvinnor och män i ledande positioner, och vår koncernchef och vd är kvinna. På Coor har jag stort eget ansvar och stor frihet att planera och lägga upp mitt eget arbete. Det går att kombinera en karriär på Coor med ett rikt privatliv och att ha en familj. Det tycker jag är attraktivt och säger allt om att ditt driv och dina idéer är det viktigaste på Coor!

Text: Camilla Rindås

Coor

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

Peab
”Alla jag arbetar med på Peab brinner verkligen för det de gör”
Läs mer
Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö
”Jag och mina kollegor skrattar mycket och hjälper varandra”
Läs mer
Xylem
”Vi gör allt från idé till färdig produkt”
Läs mer
Boliden
”Miljöarbetet kring gruvorna är lite av ett detektivarbete”
Läs mer

Din karriär:

Din karriär
Trygghet blir allt viktigare i en osäker värld

Det senaste årets pandemi har i hög grad påverkat våra liv, något som reflekteras i Universums årliga studentundersökning.

Läs mer
Din karriär
Bra stämning viktigare än skarpa hjärnor

Kunskap och talang behöver inte vara lika viktigt för en arbetsgrupp som god stämning.

Läs mer
Din karriär
Vilken karriärprofil är du?

Med hjälp av resultaten från Universums karriärtest har man tagit fram fem olika karriärprofiler: Go-Getter, Globe-Trotter, Ground-Breaker, Change-Maker och Balance-Seeker.

Läs mer
Om undersökningen
Om vår undersökning

Vill du veta mer om hur vi samlar in data för vår undersökning? Klicka här.

Läs mer