Länsförsäkringar AB Placeringar
Ekonomi
- 30 Länsförsäkringar AB
Ekonomi senior
- 23 Länsförsäkringar AB
Juridik
- 28 Länsförsäkringar AB
2022-12-14
Estimerad lästid 2 min
Foto: Patrik Lundin
Länsförsäkringar AB går från ett traditionellt bolag med it till ett modernt techbolag.
Annika Gylling och Burhan Öcüt är två av dem som jobbar med den digitala transformationen på Länsförsäkringar AB.
– Det är spännande att vara med från början och se hur snabbt förändringstakten ökar, säger Burhan.
– Vi har ett otroligt stort fokus på digitalisering och samhällsansvar. Vi vill bland annat möjliggöra för våra kunder att kontakta oss när de har tid, på olika tider dygnet runt, säger Annika.
Annika Gylling
Titel:
Förvaltningsledare och robotanalytiker.
Utbildning:
Gymnasial utbildning, ekonomisk linje, 1987.
Intressen:
”Jag tycker om att träna och på Länsförsäkringar har vi personalföreningar som hittar på olika saker. Jag har exempelvis varit på vandrings- och skidresor där jag samtidigt knutit nya kontakter.”
Burhan Öcüt
Titel:
Lead DevOps Engineer.
Utbildning:
YH DevOps Engineer, Nackademin, examen 2019.
Intresserad av:
”Jag brinner för innovation och tycker det är bra att Länsförsäkringar gör stora satsningar för att vi ska kunna möjliggöra just innovation.”
Som robotanalytiker på Länsförsäkringar AB hjälper Annika till att automatisera manuella moment, till exempel initial registrering av försäkringar och generering av rapportunderlag.
– Här ges stora möjligheter att byta roll internt för att därmed utvecklas. Jag började som konsult 2009 och har sedan dess jobbat som applikationsspecialist, förvaltningsledare och haft olika roller inom systemutvecklingsprojekt. Målet som robotanalytiker är att hitta processer som kan effektiviseras och exempelvis underlätta för våra interna användare så att de kan använda mer av sin tid till att analysera, säger hon.
Burhan skapar förutsättningar för att få snabbare leverans av mjukvara och värden till företagets kunder. Till sin hjälp har han interna utvecklingsteam och centrala funktioner.
– Vi har gått från en månads ledtid på produktionssättning av mjukvaruförändringar till 13 minuter. Det är en stor milstolpe för oss och kul att få vara med om. När jag började 2018 gjordes mjukvaruförändringar en eller två gånger om året, som sedan ökade till kvartalsvis och månadsvis. Målet var sedan att vi skulle få ner tiden till några timmar, men det gick ännu snabbare tack vare att vi gjorde en helhetsanalys om vad vi skulle förbättra och automatisera, säger han.
Här ges stora möjligheter att byta roll internt för att därmed utvecklas.
Länsförsäkringar AB är en hållbar och långsiktig arbetsgivare med ett tydligt kundengagemang.
– En sak som jag värderar extra högt är engagemanget och tilliten. Jag har tillit från mina uppdragsgivare och chefer som litar på att jag levererar. Det är så hos oss på Länsförsäkringar AB, alla hjälps åt för att hitta lösningar, säger Annika.
Länsförsäkringar AB
Vägen till framgång är sällan spikrak och oftast måste vi ta oss förbi både ett och två hinder för att nå dit vi vill. Men hur ska du göra när du väl har kört fast? Vi har samlat de vanligaste karriärproblemen – och tipsen på hur du löser dem.
Läs merGig-ekonomin fortsätter vinna mark och allt fler blir egenanställda. Robin Teigland, professor i digital affärsinnovation, menar att det bara är början. Det är dags att reboota den industriella revolutionen.
Läs merI årets KarriärBarometern associeras den ideala arbetsgivaren med trygghet – samtidigt som viljan att byta jobb är oväntat hög.
Läs merVill du veta mer om hur vi samlar in data för vår undersökning? Klicka här.
Läs mer