Ekonomi

Ludvig & Co

”Ludvig & Co erbjuder fina utvecklingsmöjligheter”

2023-09-11

Lästid ca 2 min

Foto: Patrik Lundin

Fredrik Engström började som rådgivare i Enköping. I dag är han affärschef med teamansvar i Uppsala.

Fredrik Engström är ekonomagronom och började 2018 i rollen som rådgivare på Ludvig & Co. Sedan januari 2023 är han affärschef för en grupp ekonomer i Uppsala där han också bor.

 

– Jag kände tidigt att jag ville utvecklas som ledare, och fick ett stort stöd av mina chefer längs vägen. Vi som är affärschefer jobbar nära varandra för att tackla de utmaningar som kommer. Att få coacha medarbetarna och hjälpa dem att utvecklas är det bästa med min roll, säger han.

Attraktiv arbetsplats

Att Fredrik kunde kombinera ekonomi med konsultrollen i ett företag som hjälper drygt 70 000 kunder med ekonomi, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning var det som lockade honom till Ludvig & Co.

 

– Det är en attraktiv arbetsplats och många av dem jag pluggade med jobbar här i dag. Vi har kunder inom många olika branscher vilket har varit väldigt utvecklande.

Fredrik Engström

Titel: Affärschef. Utbildning: Ekonomagronom, SLU, examen 2016.

Vad ger dig energi? ”Jag umgås med min sambo och min alldeles nyfödda lilla dotter. Även om det tar mycket kraft så ger det ännu mer energi.”

Samarbete ger framgång

Kulturen på Ludvig & Co präglas av flexibilitet och samarbete för att lösa kundernas olika uppdrag inom löpande bokföring, bokslut, deklarationer samt rådgivning och specialistrådgivning.

 

– Det som utmärker oss är att vi har en bred kunskap, och när det dyker upp utmaningar har vi väldigt bra stöd av varandra. Vi plockar ihop team med rätt resurser och kompetenser och lyckas tillgodose de allra flesta av kundernas behov med vårt breda nätverk. Det gör mig stolt.

 

 

”Det är en attraktiv arbetsplats och många av dem jag pluggade med jobbar här i dag.”


Kontor runtom i Sverige

Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med kontor på cirka 130 orter.

 

– Det finns jättefina utvecklingsmöjligheter. Oavsett om du vill utvecklas som rådgivare inom ekonomi, som ledare eller om du är jurist, fastighetsmäklare eller specialrådgivare så finns det utmärkta karriärvägar. Att arbeta hos oss är flexibelt, eftersom vi finns på många orter är det möjligt att göra karriär lokalt eller växa med nya utmaningar över hela landet.

Text: Tina Lindström Carlsson

Ludvig & Co

Med den lokala rådgivarens engagemang - det stora företagets bredd, spetskompetens och leveranstrygghet erbjuder vi Sveriges företagare värdeskapande rådgivning och tjänster inom ekonomi, juridik och fastigheter. Vi har över 70 000 kunder och cirka 1 300 medarbetare över hela Sverige. Läs mer: ludvig.se

Dela det här inlägget

Artiklar du kanske gillar:

Viktoria Pettersson står utomhus vid ett blommande träd.
Ludvig & Co
”Vi kommer nära våra kunder och deras beslut i vardagen”
Läs mer
Albin Pettersson
Ludvig & Co
”Det handlar ofta om att planera över generationer”
Läs mer
Ludvig & Co
”Här finns en härlig mix av mäklare, ekonomer och jurister”
Läs mer
Theodor Danielson står lutad mot ett ståbord på ett kontor. Han ler mot kameran. Bakom honom står en soffgrupp.
Ludvig & Co
”Det var sporrande att ha egna kunder redan från dag ett”
Läs mer

Din karriär:

Din karriär
Recept på det goda mötet

Känner du liksom många andra att möten har blivit till en stor stressfaktor i arbetslivet när det egentligen borde vara ett hjälpmedel? Faktum är att möten är en förutsättning för framgång – om det görs på rätt sätt. Nu blomstrar nya mötestrender för att effektivisera och göra möten till en trevligare upplevelse. Vi har samlat några av dem.

Läs mer
Din karriär
”Svenska innovativa bolag klättrar på listan”

Spännande insikter i årets undersökning.

Läs mer
Din karriär
Chefen googlar dig! Så hanterar du det

Experten listar tre saker din blivande chef inte vill upptäcka vid en snabb googling.

Läs mer
Om undersökningen
Om vår undersökning

Vill du veta mer om hur vi samlar in data för vår undersökning? Klicka här.

Läs mer