Mäklare

Bjurfors

”Man får kavla upp ärmarna och ha lite jäklar anamma”

2022-06-14

Lästid ca 2 min

#1

Mäklare

Foto: Kristofer Hedlund/Bjurfors

Rebecca Bloss kan slänga sig med titeln Årets Rookie på Bjurfors. Efter femton månader blev hon dessutom partner.

Rebecca Bloss satsade på en raketkarriär från dag ett och Bjurfors utsåg henne till Årets Rookie. Femton månader efter att hon blev anställd blev hon partner, men det hade inte gått utan värdefull uppbackning av chefer som trodde på henne.

Rebecca Bloss

Titel: Fastighetsmäklare.

Utbildning: Fastighetsförmedling, Malmö Universitet, examensår 2020.

Var hämtar du din energi? ”Från mina nära och kära – gärna på en semester!”

Du har gjort raketkarriär och blev vald till Årets Rookie – berätta!

– Jag kom igång snabbt och kunde leverera höga siffror från första månaden. Men det finns inga genvägar i detta yrke. Det ligger många timmars hårt arbete bakom, jag har lagt ner själ och hjärta i detta. Det är tufft i början. Man får kavla upp ärmarna och ha lite jäklar anamma! Och så är det viktigt att tro på sig själv och ha en övertygelse om att det kommer löna sig.

Hur har Bjurfors stöttat dig på vägen?

– Jag är en rastlös och målmedveten själ och Bjurfors erbjuder bra utvecklingsmöjligheter för dig som individ. De har backat mig från dag ett. Man satsar på sina medarbetare och uppmärksammar alla – du blir sedd och får hjälp. Kontoret och mina chefer hade en tydlig plan från start och hjälpte mig att komma ut på möten. Ju mer man övar desto bättre blir man.

”Bjurfors har backat mig från dag ett. Man satsar på sina medarbetare och uppmärksammar alla.”

Vilka är dina drivkrafter?

– Det har alltid varit att få hjälpa mina kunder, att få se lyckan i kundens ögon när det gått bra slår allt. Det är väldigt kul att få ansvara för stora affärer. Jag gör allt och lite till, och det syns i resultatet.

Varför är Bjurfors ett framtidsföretag?

– Vi har en väldigt fin familjär kultur som omfattar alla – från vd till anställd. Och det finns en hög prioritet att hjälpa studenter att komma igång på bästa sätt. Jag har fått arbeta hårt och mycket från start – men vi har haft extremt kul på vägen också. Det är som att hänga med familjen och bästa vännerna. Bjurfors prioriterar att man ska må bra, och det har varit viktigt för min del. Springer alla ihjäl sig finns inget företag kvar.

Vad är det bästa med att arbeta som fastighetsmäklare?

– Att jag får hjälpa mina kunder med den största affären i livet. Jag har mycket energi själv men den jag får av kunderna är något helt annat. Jag älskar att ha ett stort ansvar, att gå sida vid sida med kunderna genom hela processen och få vara en liten del av deras liv under ett par månader. Det är fint för mig, avslutar Rebecca Bloss.

Text: Eva Rydinger

Bjurfors

Bjurfors har många av de skickligaste och mest drivna mäklarna i branschen. Personer med unikt driv, kompetens, värme och professionalism. Här får du alltid de bästa förutsättningarna genom noggranna arbetsprocesser, professionella säljmaterial och den framgångsrika arbetsmetoden Bjurforsmetoden. Bjurfors är en stor aktör med mäklare som har lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje bostadsaffär. Läs mer: bjurfors.se

Dela det här inlägget

Bjurfors Placeringar

Mäklare

Artiklar du kanske gillar:

Johan Markelius och Louise Samsö, Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling
”Ett jobb där man kan sträcka på sig och känna stolthet”
Läs mer
Lukas Hernblad och Petra Selenius, Skandiamäklarna
SkandiaMäklarna
Stark tillväxt och en stor digital förflyttning
Läs mer
Malmö 210416
Kenan Hasanoglu på Fastighetsbyrån.
Foto: André de Loisted
Fastighetsbyrån
”Målet var att bli partner inom fem år”
Läs mer
Henrik Olausson, vd, och Lukas Hernblad, rekryteringschef, står inomhus i en kontorsbyggnad. Ovanför dem syns ett stort glastak som släpper in ljus, och bakom dem ett stort träd. De ler mot kameran.
SkandiaMäklarna
”Engagerade medarbetare leder till ökad lönsamhet”
Läs mer

Din karriär:

Din karriär
Går det att ersätta en människa?

Vad händer med våra jobb när robotar på riktigt tar steget in på arbetsmarknaden?

Läs mer
Din karriär
6 poddar som boostar dig i vårsolen

Tanka på med energi och ny kunskap! Poddar som kommer lära dig nya saker, få dig att må bättre och göra dig mer framgångsrik.

Läs mer
Din karriär
“Hållbarhet och prestige står högt i kurs hos talangerna”

Sveriges studenter har fått säga sitt i Universums årliga undersökning vad gäller attityder till arbetsliv & karriär. En tydlig trend är hållbarhetsfrågan.

Läs mer
Om undersökningen
Om vår undersökning

Vill du veta mer om hur vi samlar in data för vår undersökning? Klicka här.

Läs mer